Безплатно Lamborghini при покупка на мезонет в Дубай
Вашата оценка

Безплатно Lamborghini при покупка на мезонет в Дубай

09.06.2015
Безплатно Lamborghini
Компанията Damac Maison е правила и по-щедри подаръци, най-впечатляващият от които е частен остров на Карибите
Всеки, който закупи мезонет от компанията Damac Maison в Дубай, ще получи като подарък Lamborghini Aventador. Информацията е на изданието Emirates 24|7, което разкрива, че за определени имоти са раздавани дори по-големи бонуси, най-впечатляващият от които е частен остров на Карибите.

Офертата на Damac Maison е валидна по време на Фестивала на пазаруването в страната. Чисто новите Lamborghini Aventador са предвидени за всеки, който закупи мезонет в луксозната сграда на Damac Maison, намираща се на централната улица Дубай Мол.

Сградата е създадена от германското архитектурно бюро Koschany & Zimmer и предлага абсолютно всички екстри на своите обитатели.

Damac Maison предлага и други поощрения за своите клиенти. Тези, които си закупят по-достъпни имоти, могат да получат безплатно автомобил на BMW или Mini.

По време на миналогодишния Фестивал на пазаруването компанията предлагаше като подарък на най-специалните си клиенти чисто нови Audi R8. За тези, които избираха по-достъпните апартаменти, бяха предвидени Audi A8, А6 и А4.

През годините Damac Maison са раздавали всякакви награди - луксозни автомобили, яхти, самолети и дори частен остров в Карибския басейн.

Html